Lezingen

De Kinkelacademie is een zelfstandig opererende commissie, die lezingen organiseert in De Kinkel. De commissie bestaat uit Betty van Waesberghe, Toos van Engen, Wilma Peters en Hennie Komduur.

Offerte aanvragen?

Wij helpen u graag met uw aanvraag:

Een programma met aansprekende onderwerpen en inspirerende sprekers

Zoals u inmiddels gewend bent, organiseren wij, vrijwilligers van de Kinkelacademie in Bemmel, ook in 2024 een reeks interessante lezingen voor een breed publiek. De onderwerpen zijn actueel en divers. Voor het programma kunt u kijken in de agenda op de website.

Kom en laat u in een prettige setting informeren door bevlogen sprekers! Zij gaan doorgaans graag in op vragen uit het publiek. Zowel voor als na de lezing en ook in de pauze kunt u uw licht opsteken bij het kraampje met bij het thema passende boeken uit de plaatselijke boekhandel De Toren van Bemmel. Of onder het genot van een consumptie gewoon gezellig bijpraten met anderen.

Wij hebben inmiddels een aardige lijst van (beroemde) eerdere sprekers zoals Dries van Agt, Jan Six, Tommy Wieringa en Maarten van Rossem. En nog steeds willen andere deskundigen en schrijvers graag aan dat lijstje toegevoegd worden.

4 maart 2024 – Interview met Esther Gerritsen in het kader van de boekenweek 2024

Faciliteiten

  • Horeca bar- en keukenfaciliteiten
  • Dames & heren toilet
  • Rolstoeltoegankelijk
Geïnteresseerd in een lezing?

Tickets zijn 3 weken voor de voorstelling te verkrijgen bij boekhandel De Toren van Bemmel of via de link onder de desbetreffende lezing in de agenda op deze website.

Prijs is € 12,50 inclusief koffie of thee vooraf.

Cultureel centrum De Kinkel is dé ontmoetingsplaats voor sociaal en culturele activiteiten in Bemmel.

In De Kinkel kunt u terecht voor de huur van diverse ruimtes. Denk hierbij aan ruimtes voor evenementen, repetities, vergaderingen, presentaties, workshops en nog veel meer.

Er is ook een interessant cursusaanbod op het gebied van kunst, cultuur en muziek. In De Kinkel is er voor iedereen wat te vinden.

Wilt u een avondje uit? Er worden in de theaterzaal allerlei voorstellingen gegeven. Er is voor jong en oud toneel, muziek en lezingen.

U kunt in Cultureel centrum De Kinkel terecht om zomaar iets te drinken en gezellig te praten of de krant te lezen maar ook om te genieten van een gezellige avond in onze sfeervolle foyer.

Het gebouw en de lokalen zijn rolstoelstoegankelijk via een hellingbaan naar de ingang en met een lift naar de kelder of bovenverdieping.

Een kleine selectie van onze zalen

Cultureel centrum De Kinkel biedt verenigingen, instellingen, organisaties, groepen en personen een ruime keuze aan ruimtes. De ruimtes variëren in vloeroppervlak en -afwerking, capaciteit, faciliteiten en prijs. Ze kunnen met een vaste regelmaat worden gehuurd of voor incidenteel gebruik.

Eten en drinken De Kinkel

Theaterzaal

BG01

O.a. voor een concert, lezing, beurs & presentatie en personeelsfeest.

Eten en drinken De Kinkel

Danszaal

BG02

O.a. voor ballet, yoga, Tai Chi, maar ook voor het repeteren door koren.

BG03 Vergaderzaal De Kinkel

Vergader & Activiteitenzaal

BG03

Capaciteit tot maximaal 12 personen.

Offerte aanvragen

* Verplichte velden

Geef aan om wat voor een activiteit het gaat? *

Wenst u gebruikt te maken van onze catering?

Van weke voorzieningen wilt u gebruik maken?

14 + 5 =