afbeelding

Puur vitaal

In de Kinkel kun je ook op vrijdagochtend terecht voor Tai Chi & Qigong lessen. Deze worden gegeven door

Carla Verhaaf , Tai Chi & Qigong docente bij Puur Vitaal.

 

Lestijden en praktische informatie:

* Vrijdag 09.00 – 10.00 uur Tai Chi & Qigong

o Kosten : 90 euro per kwartaal of 10-strippenkaart (3 mnd geldig): 100 euro

 

* NIEUW!! Vrijdag 5 mei a.s, : 10.15 – 11.30 (introductie) cursus Qigong (8 lessen):

o Data: 5 mei, 12 mei, 19 mei, 9 juni, 16 juni, 23 juni, 30 juni, 7 juli & 14 juli:

o Kosten: 67,50 euro hele cursus (losse les: 10 euro)

 

Opgeven/Meedoen/Meer informatie?

Ervaar zelf de energie-kracht van ontspannen bewegen. Doe een keer mee met een gratis proefles. Geef je op of meld je aan via info@puurvitaal.com

 

 

 

Over Carla Verhaaf

De lessen van Carla Verhaaf kenmerken zich als energiek, intens en tegelijk vol ontspanning en plezier. Ze zijn geschikt voor iedere volwassene en ieders Tai Chi / Qigong- niveau en zeer toegankelijk. Haar jarenlange Tai Chi/Qigong ervaring en de wijze waarop ze lessen koppelt naar het dagelijks leven, maken dat de oefeningen en principes daadwerkelijk gaan leven en toepasbaar worden; de weerbaarheid, focus, ontspanning en bewustzijn kunnen daardoor worden vergroot…juist buiten de les.

 

Carla beoefent al ruim 15 jaar dagelijks Tai Chi & Qigong. Zij is sinds 2011 officieel gecertificeerd Tai Chi & Qigong-instructeur van de internationale Golden Flower Tai Chi School. Zij volgt jaarlijks (inter)nationale trainingen met onder meer Tai Chi & Qigong Master San Gee Tam maar ze volgt ook specifieke Qigong- trainingen zoals Zhi Neng Qigong.

 

Carla begeleidt ook in privesessies Tai Chi/Qigong mensen met een specifieke zorgbehoefte zoals mensen met Niet-Aangeboren Hersenletsel en depressie/PTSS. En als gediplomeerd guasha-massagetherapeut combineert ze veelal Tai Chi/Qigong tijdens haar Guasha-behandelingen om zo ook fysieke blokkades blijvend op te heffen en de energie weer in het lijf te laten stromen.

 

 

Voor meer info over Carla Verhaaf en haar activiteiten binnen Puur Vitaal. Check de website: www.puurvitaal.com. Daar vind je ook actuele informatie over lessen/worskhops/tarieven.

Contact

Cultureel centrum de Kinkel

Van Ambestraat 1

6681 AK Bemmel

0481 - 46 22 02

info@dekinkel.nl