afbeelding

Cultureel centrum De Kinkel

Welkom bij Cultureel centrum De Kinkel!

Cultureel centrum De Kinkel is dé ontmoetingsplaats waar het verenigings- en bedrijfsleven in de Gemeente Lingewaard en omstreken elkaar ontmoet. Het centrum is gelegen in Bemmel.

In De Kinkel kunt u terecht voor de huur van diverse ruimtes. Denk hierbij aan ruimtes voor evenementen, repetities, vergaderingen, presentaties, workshops en nog veel meer. Ook zijn er diverse gebruikers met een interessant cursusaanbod op het gebied van kunst, cultuur en muziek. Van jong tot oud, voor iedereen is er wat te vinden in De Kinkel!

Wilt u liever een avondje uit? Bezoek dan één van de voorstellingen die worden gehouden in de theaterzaal van De Kinkel. Voor het actuele programma kunt u kijken in de agenda op deze website. Tijdens uw bezoek aan Cultureel centrum De Kinkel kunt u vanzelfsprekend bij ons terecht om een drankje aan de bar te halen en te genieten van een gezellige avond in onze sfeervolle foyer.

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op via info@dekinkel of via 0481 - 46 22 02. Uiteraard mag u ook gerust bij ons binnenlopen. Ons personeel staat voor u klaar!

Cultureel Platform Lingewaard

Voor meer info over het gehele culturele aanbod in de Gemeente Lingewaard kunt u ook een kijkje nemen op de website van Cultureel Platform Lingewaard.

Contact

Cultureel centrum De Kinkel

Van Ambestraat 1

6681 AK Bemmel

0481 - 46 22 02

info@dekinkel.nl